MITKÄ IHMEEN MÖLLIT?

Eldergoo iPad

Hauska pulmaseikkailu iOSille & Androidille

Möllit on hauska ja haastava ongelmanratkaisupeli, jota voit pelata joko itseksesi tai jopa neljästään ystävien kanssa! Ohjaa neljää kummaa kaverusta, kun he yrittävät löytää kadonneen ystävänsä samalla kun etsivät tietä läpi hämmentävien kenttien ja vaihtelevien tasojen läpi, joista jokainen heittää eteen ihan omanlaisiaan askarruttavia ongelmia.

OMINAISUUDET

  • Neljä erilaista hahmoa, joilla kullakin omat erityisominaisuudet
  • Innovatiivinen monen kosketuksen pelitapa
  • Monta pelaajaa voi osallistua samaan peliin samalla tabletilla
  • Yli sata pulmallista kenttää (ja lisää on tulossa)
  • Sopii kaikenikäisille pelaajille

Tapaa hahmot

Bouncy

BOUNCY

Bouncy on energinen tyttö ja koko porukan nopein – hän on niin nopea, että pääsee jopa luikahtamaan läpi hämähäkinseiteistä! Kuinka ollakaan, hänen nopeista reaktioistaan tulee usein myös harmia. Bouncyn kimmoisuus saa hänet kimpoamaan seinistä ja muista kiinteistä pinnoista, mikä saa hänet vaikuttamaan hieman levottomalta. Hän välittää ystävistään todella paljon ja nauttii siitä, kun saa johdattaa heidät jännittäviin seikkailuihin.

Gooey

GOOEY

Gooey on pieni ja limainen – hän mahtuu läpi pienistä raoista ja koloista, joista muut eivät pääse. Hän voi myös sammuttaa kostealla olemuksellaan liekkejä, jotka muodostavat toisille läpäisemättömän esteen. Gooey on luonteeltaan ovela ja ahneenpuoleinen ja pärjäisi mieluiten omin avuin. Hän kuitenkin tietää, että pieni apu toisilta auttaa häntä selviämään mistä vain.

Sticky

STICKY

Sticky on yksinkertainen ja vähän hassu – eikä yleensä yhtään kärryillä ympäristöstään. Yleensä Stickyn tapa jäädä kiinni joka paikkaan ärsyttää, mutta välillä siitä on hyötyäkin, kun jostain pitää saada kiinni tai jotain pitää tukkia.
VAROITUS: Erittäin syttyvää.

Sturdy

STURDY

Sturdy on porukan suurin ja se vähän ujostuttaa häntä – mutta kun tarvitaan raakaa voimaa, niin hän on se kaveri, joka pyydetään apuun. Hän voi työntää järkäleitä ja jopa särkeä seiniä, jos se tulee tarpeeseen. Paikkojen sotkeminen kyllä aina saa hänet pahoilleen.